اثبات بی گناهی در دادسرا چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۷۱۲ #64333019

چگونه میشه در دادسرا بی گناهی خود را اثبات کرد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
بستگی به جرم ارتکابی دارد

سلام
«اصل برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمی‌شود مگر اینکه جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد». بر این اساس، هنگامی که کسی متهم می‌شود لازم نیست بی‌گناهی خود را ثابت کند بلکه این شاکی است که باید خلاف آن یعنی بزهکاری متهم را ثابت کند.
با شهادت شهود و سوگند می توان بیگناهی را اثبات کرد
سوگند:برای اثبات کردن بی گناهی خود فرد می تواند سوگند بخورد . سوگند براساس قوانین جمهوری اسلامی همان گفته ای است که فرد برای ثابت کردن ادعای خود می گوید و در ان خدا را گواه همه چیز می گیرد.

سلام بستگی به موضوع و شرایط و ادله پرونده دارد و جهت اخذ مشاوره دقیق اقدام به ارائه توضیحات بیشتر نمایید