از دهیاری به کجا و با چه مضمونی باید شکایت کنم که مجوز بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۱ #64327489

باسلام و احترام.
زمینی دارم مشاع.نقاط و حدود اربعه معلومه. مالک قبلی بدلیل موات اعلام کردن زمین از شهرسازی شکایت کرد و محکوم شان کرد.
الان از دهیاری درخواست مجوز دیوارکشی کردم. میگن این زمینها را شهرسازی به بنیاد مسکن داده و بنیاد هم داده به دهیاری. مجوز دیوارکشی نمیدیم.
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به فرمانداری یا استانداری مراجعه فرمایید.

با درود از طریق فرمانداری یا استانداری اقدام نمایید

سلام
به فرمانداری یا استانداری مراجعه کنید

با سلام
از طریق فرمانداری و استانداری پیگیری کنید

موضوع را از طریق استانداری پیگیری کنید.

باسلام
از طریق فرمانداری و استانداری موضوع را پیگیری نمائید

با درود از طریق بخش داری، فرمانداری و استانداری می‌توان اقدام نمود.