مادرم میتونه اونو به عنوان مهریه بگیره؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۴۰ #64316468

سلام.پدر و مادر من هر کدام ۶۵ ساله هستند.مادرم کارکند بازنشسته و پدرم هم بازنشسته هستند.
پدرم مدتی اعتیاد پیدا کرده و به بهانه عدم تمکین رفته و با زنی ارتباط داره.
با توجه به اینکه هردو اونها در سن بالا هستند پدرم میتونه بره اجازه ازدواج بگیره؟و اینکه اگر دادگاه به پدرم اجازه بده، مادرم رو طلاق میده؟
سوال دیگه اینکه ۳ دانگ از منزل به اسم مادرم.
و پدرم یه منزل دیگه هم داره.مادرم میتونه اونو به عنوان مهریه بگیره؟
اجرت المثل و نفقه هم بهش تعلق میگیره؟از چه تاریخی؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه مهریه امکان پذیر است...

سلام وقت بخیر
در صورتیکه مال جزء مستثنیات دین نباشد میتوان بعنوان مهریه را توقیف نمود.

مطالبه مهریه امکان دارد اما بشرطی مال مستثنیات دین نباشد که نمی توان در ازای مهریه توقیف کرد

حق و حقوق مالی مادرتان قابل مطالبه می باشد

بادرودوسلام مهریه قابل مطالبه می باشندجز مستثنیات دین.

با درود امکان مطالبه مهریه است ولیکن مستثنیات دین امکان توقیف ندارد.

سلام و عرض ادب
مهریه قابل مطالبه هست بجز مستثنیات دین