چرا حساب یارانه ام که هنوز حکمی صادر نشده است مسدود شده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۲ #64307548

سلام وقت بخیر حساب یارانه بنده نزدیک به ۱۷ ماه هست به اتهام مشارکت در کلاهبرداری مسدود هست و فعلا در مرحله مقدماتی هست.هربار مراجعه نمودم چیزی نمی گن چرا حساب یارانه ام که هنوز حکمی صادر نشده است مسدود شده.لطفا راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت به شما
باید به این موضوع توجه کرد که جرم کلاهبرداری شما به چه نحوی بوده است ، کلاهبرداری به صورت واریز وجه به حساب بانکی شما بوده است یا خیر
این یکی از دلایلی است که میتوان حساب را مسدود نمود .
الباقی افراد تحت تکلف میتوانند درخواست جداسازی یارانه خود اقدام نمایند.

باسلام.اولا"سوال شما مبهم هست؛چون ننوشته اید که کلاهبرداری موضوعش چیه؟مثلا"اگر کلاهبرداری از طریق انتقال وجه از حساب شاکی بحساب یارانه ای شما باشد ؛احتمال داردقاضی دستور انسداد حساب بده.درغیراینصورت معمولا" در مرحله اجرای حکم مالی و جزای نقدی حساب بانکی را مسدود میکنن.!! پس؛؛ از بانک مربوطه تان شماره نامه و شعبه مسدود کننده را بپرسین،اگر از همون شعبه باشد؛علت را پیگیری نمایید.

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد افراد تحت تکفل می‌توانند نسبت به آزاد سازی سهم خویش اقدام نمایندویاشاکی تامین خواسته داده،بهرصورت شمامیتوانیداقدام نمایید

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد سایر افراد تحت تکفل می‌توانند نسبت به آزاد سازی سهم خویش اقدام کنند

باسلام
تامین خواسته شده