میتوانم طلاق و حضانت دائم پسر یک ساله ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۱ #64305341

با سلام.من ۷ساله ازدواج کردم و از شوهرم یه پسر یک ساله دارم.تو این چندسال چندین بار منو کتک زدن که یک بارش با تبر منو تهدید کردن و تبر را دو مرتبه به سمت من پرتاب کرد و موقع فرار منو وسط کوجه هول دادن که موجب زخمی شدن صورت و کبودی زیاد در ناحیه صورت و زخم دست و پام شد.شکایت کردم و پزشک قانونی هم رفتم و برگه پزشک قانونی را که خواستم تحویل کلانتری بدم ایشون اظهار پشیمونی کردن.در کلانتری پشت پرونده ام نوشتن تقاضای توقف موقوف دارم.خودم گفتم میخوام پرونده معلق بمونه تا در صورت تکرار بتونم ازش استفاده کنم. کتک های ایشون ادامه داشت. و یک بار دیگه به چشم من ظربه زدن که ۵ بخیه روی پلکم خورد. این دفعه از دکتر کشیک بیمارستان نامه ای گرفتم برای پزشک قانونی که نامه را هنوز دارمش.و به بیمارستان هم گفتم که در پرونده ام قید شود که شوهرم من را زده. ولی نه کلانتری رفتم ونه پزشک قانونی. و بخیه هم مجبور شدم در بیمارستان دیگری بزنم که علت را در پرونده قید نکردند.حدود خرداد ماه بود. ایا من با این مدارک میتوانم تقاضای طلاق از بیم جان کنم یا دادگاه با تعهد گرفتن از ایشان من را مجبور به زندگی مشترک میکند. و ایا میتوانم سرپرستی دایم پسر خود را بگیرم؟؟با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کاربر عزیز علاوه بر ایجاد عسر و حرج و محیا شدن زمینه ی ایجاد طلاق برای شما حضانت فرزندت نیز متعلق بشماست تا هفت سالگی در ضمن جرایم ارتکابی متعددی در توصیفات شما محرز و قابل اثبات می‌باشد لازم است در این خصوص بیشتر راهنمایی و توضیحات مهم را
جویا شوید.

برای اثبات ادعاهای خود می بایست حکم دادگاه در محکومیت شوهرتان به اتهام ضرب و جرح و تهدید جانی گرفته باشید.
النهایه اگر عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت نمایید و برای دادگاه نیز محرز شود می توانید طلاق بگیرید.
اولویت حضانت فرزند تا ۷ سال با شما است و پس از آن با پدر . مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید یا مصلحت طفل اقتضا نماید که با شما زندگی کند

سلام و درود، بانوی گرامی ضمن هم دردی با شما ، توصیه می گردد ضمن عدم بازگشت به منزل اخیر با استناد به مدارک مربوط و نیز دیگر شواهد موجود ، جهت جدایی اقدام کرده و به زندگی بافردی خطرناک برنگردید؛ حضانت فرزندتان نیز تا هفت سال با شما بوده و با شرح اخیر پس از آن نیز احتمالا با شما خواهد بود، آرزوی عاقبت بخیری.

سلام
طبق اظهارات شما مبنی بر تکرار ضرب و جرح از جانب همسرتان و نیز دریافت تاییدیه پزشکی قانونی و به دنبال آن شکایت از ایشان بنظر میرسد از مواردعسر و حرج و طلاق برای شما باشد.ضمن اینکه شما تا سن ۷ سالگی فرزندتان حضانت ایشان را برعهده دارید و در صورت اثبات عدم صلاحیت همسرتان و مصلحت طفل میتوانید بطور دائم حضانت فرزند را برعهده داشته باشید

سلام
طبق اظهارات شما مبنی بر تکرار ضرب و جرح از جانب همسرتان و نیز دریافت تاییدیه پزشکی قانونی و به دنبال آن شکایت از ایشان بنظر میرسد از مواردعسر و حرج و طلاق برای شما باشد.ضمن اینکه شما تا سن ۷ سالگی فرزندتان حضانت ایشان را برعهده دارید

درود
اگر عسر و حرج خود را ثابت نمایید و برای دادگاه نیز محرز شود می توانید طلاق بگیرید. حضانت تا ۷ سال با شما است پس از آن با پدر مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید یا مصلحت طفل اقتضا کند با شما بماند.

درود بر شما، شما می‌توانید با درخواست خوف ضرر جانی به استناد مدارک پزشکی قانونی و شهادت شهود، نیز با وجود پرونده‌ی سابق ابتدا جهت جلوگیری از صدمات بیشتر در منزلی دیگر ساکن شوید، سپس به استناد بند ۴ ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی به دلیل عسر و حرج ناشی از استمرار ضرب و جرح زوج تقاضای طلاق و دریافت حضانت طفل نمایید.