گرفتن مجوز پرینت ریز مکالمات چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵,۰۸۹ #64279865

سلام
اگه کسی به همسرش شک کنه بخاطر رابطه با فرد دیگری
ولی نه مدرکی داشته باشه و نه چیزی دیده باشه فقط یه بار روی صندلی جلویی یه ماشین معمولی دیده ولی بدون هیچ ارتباط کلامی و جسمی
که خانوم گفته مسافر کش بوده و عقب مسافر بوده که زودتر پیاده شدن و مجبور شده صندلی جلو بشینه
اگه این فرد شکایت کنه به جرم رابطه نامشروع
واز قاضی بخواد که پیرینت مکالمات همسرش رو دربیاره قاضی با توجه به این گفته‌های من ممکنه قبول کنه؟
و اینکه آیا قانون یا تبصره یا راهکاری هست که اونا بتونن استفاده کنن که قاضی‌ رو مجاب کنن اجازه گرفتن پیرینت مکالمات‌ رو صادر نکنه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید درخواست پیرینت نمایید اما توصیه نمیشود ....

با سلام .
صدور مجوز دریافت پرینت با مقام محترم قضایی می باشد و به نظر ایشان بستگی دارد.

با درود گرفتن پرینت با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

باعرض سلام
نشستن در صندلی جلو ماشین رابطه نامشروع محسوب نمیشود.
گرفتن پرینت ریز مکالمات هم بسته به نطر قاضی دارد.

سلام ،گرفتن پرینت از مکالمات بسته با نظر قاضی پرونده دارد ،اگر دلایلی محکم موجود بر روابط باشد ،احتمال هست که دستور بدهدولی اگر دلیلی وجود ندارد و صرفا یک شک میباشد ،این موضوع بعید به نظر میرسد .البته مکالمات پیامک و ریز مکالمات قابل پرینت گرفتن هستند ،ولی مکالمات و پیامهای موجود در واتساپ و تلگرام و ... قابل پیگیری و ریز سدن نیست

با سلام خدمت شما

شما باید ابتدا دادخواست تحت عنوان رابطه نامشروع به دادگاه ارائه دهید تا با توجه به آن قاضی مربوطه قرار مبنی بر درخواست ریز مکالمات همسرتان را صادر کند البته اگر خط تلفن همراه بنام شما باشد نیازی به این کار نیست وبا درخواست شما امکان پذیر است. موفق باشید

سلام شما می توانید به جرم رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید و از قاضی بخواهید جهت دریافت ریزمکالمات انجام شده و حتی پیامک های ارسالی ( مدت زمان ۶ ماهه) را از طریق مخابرات استعلام نمایند/.