عمل زیبایی بدون اذن شوهر چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #64264104

سلام
اولا همسر بنده بدون اذن و اجازه و مخالفت صریح بنده اقدام به عمل زیبایی نموده و از آنجا که بنده ایشان را با همان شکل و شمایل انتخاب کردم آیا امکان طرح شکایت ایشان و پزشکان را دارم؟
ثانیا مشخص شده ایشان در گذشته نیز اقدام به عمل زیبایی کرده بودند و بنده از آن بی اطلاع بوده ام. آیا بابت تدلیس امکان طرح شکایت دارم؟
لطفا به هر دو سوال بنده پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل زیبایی بدون اذن شوهر جرم نبوده لذا قابل شکایت نخواهد بود .

زن با وجود زندگی مشترک و ناراضی بودن شوهرش می‌تواند هر عمل زیبایی که سلامتی او را تهدید نکند، انجام دهد.
اگر فرد متقاضی عمل بالاتر از سن ۱۸ سال باشد، چه متاهل و چه مجرد، نیازی به امضا و رضایت ولی و یا شوهر خود ندارد و بر اساس قانون می‌تواند به تنهایی برای جراحی زیبایی و یا هر عمل دیگری اقدام کند

باسلام خدمت شما. ببینید بزرگوار این مسائل زیاد جدی در نظر گرفته نمی شود. فلذا پیشنهاد به صلح و سازش میگردد. اما اگر خواستار شکایت باشید پروسه ی طولانی خواهد داشت که برای این موضوع صرف نخواهد کرد. باتشکر