بعد از ثبت شکوائیه از دفتر خدمات چند روز طول میکشه تا از طریق ثنا اطلاع رسانی بشه که روند کار پرونده به چه صورتیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۹ #64251220

الان شش روزه از طریق دفتر خدمات قضایی شکوائیه ارسال کردم البته محل وقوع جرم شهرستانه ولی هیچ خبری نشده از دفتر خدمات قضایی هم پیگیری کردم گفتن برات پیامک میاد

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شکوائیه ارسال شده باشد امکان داردتاخیر حاصله به علت حجم کار شعبه باشد

سلام بزرگوار . مدت زمان مطلع شدن طرف مقابل مشخص نیست . اگرچه در ثنا ثبت نام کرده باشه و کاربری داشته باشد کمتر از ۴۸ ساعت از طرح شکایت مطلع خواهد شد . درغیر اینصورت کار کمی طولاتی و کمتر از ۲ هفته با ابلاغ و احضار کلانتری مطلع خواهد شد

با سلام
ابتدا مطمئن شوید که آن دفتر خدمات قضایی، شکوائیه را ارسال نموده...
سپس با دردست داشتن مشخصات شکوائیه ثبت شده به واحد ارجاع دادسرای حوزه قضایی مربوطه مراجعه و درخواست ارجاع به شعبه موردنظر را بدهید

با سلام
بستگی به این دارد که فرد در سامانه ثنا حساب کاربری دارد یا خیر ؟
اگر حساب کاربری داشته باشد این امر سریعتر و اما در صورت غیر زمان بر خواهد بود

سلام
میبایست از دادگاه منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید

سلام.بعد از ۴۸ ساعت از زمان ارسال پرونده از دفتر خدمات قضایی به دادسرا میتوانید به معاونت ارجاع دادسرا مربوطه مراجعه کنید و کار را پیگیری کنید چراکه در برخی موارد بدلیل حجم بالای پرونده ها گاهی دو هفته هم زمان میبرد ولی با مراجعه حضوری فورا ارجاع صورت میگیرد.