شکایت چک تاریخ گذشته به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۲ #64245101

با سلام
بنده یه چک صیادی بانک ملی به مبلغ ۵۰ میلیون تومان به تاریخ ۰۵/۰۵/۱۳۹۸ از یه شخصی به عنوان طلب دارم، صاحب چک شخص دیگری هست یعنی اونی که من باهاش معامله کردم نیست؛ چک یه نفر دیگه به من داده، من سر تاریخ رفتم بانک پول تو حساب نداشت. بهش زنگ زدم گفت چند روز صبر کن پول میریزم. تا به امروز پول نریخته.
من الان میخوام چک برگشت بزنم و از صاحب چک شکایت کنم، از چند نفر پرسیدم چون تاریخ چک گذشته دیگه نمیشه کیفری شکایت کرد باید حقوقی اقدام کنم.
اگر از صاحب چک شکایت کنم به نتیجه میرسم؟
و معمولا چقدر طول میکشه به حقم برسم؟
با چه عنوانی شکایت کنم؟
ممنون میشم بنده راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما صرفا می توانید اقدام به طرح دعوای حقوقی مطالبه وجه چک نمایید

مشکلی ندارد و از نظر حقوقی می‌توانید وجه چک را مطالبه نمایید و معمولا بین ۳ الی ۶ ماه زمان می‌برد

بایداقدام حقوقی کنید ( مطالبه وجه چک )

سلام
فقط صاحب اولی حق شکایت کیفری دارد شما تنها می توانید دادخواست مطالبه حقوقی بدهید

چک شما حقوقی است مدت معیین نیست حداقل در حدود۴ماه مطالبه وجه جک دادخواست کن