آیا خود تامین اجتماعی جایی برای مطرح کردن شکایت دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۰ #64239324

اینجانب چندی است ۶.۵ سال سابقه خدمت خود در صنایع دفاع را به تامین اجتماعی منتقل کرده ام و تامین اجتماعی برای احتساب سوابق من تقاضای پرداخت بیش از صد میلیون تومان از طرف اینجانب را کرده است. نحوه محاسبه ایشان عبارت است از آخرین حقوق اعلامی به سازمان ضرب در ۱۸% ضرب در تعداد ماه مورد تقاضا (۷۸ ماه). این در حالیست که طبق تبصره ۱ اصلاحیه آیین نامه تبصره (۳) ماده واحده قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب ۰۳/۰۸/۷۷ از این ۱۸% فقط هفت درصد (۷%) سهم مستخدم و یازده درصد (۱۱%) سهم کارفرمای قبلی می باشد. ولی تامین اجتماعی خودش را دچار دردسر مطالبه از وزارت دفاع نکرده و کل مبلغ را از اینجانب طلب کرده است.
برای احقاق حقوق خود به کدام مرجع باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

این موضوع در صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد.

درود
رسیدگی به موضوع مورد اشاره در صلاحیت دیوان عدالت اداری است

به دیوان عدالت اداری مراجعه فرمائید.

واحد شکایات و بازرسی سازمان تامین اجتماعی، موضوع خود را مکتوب ارسال نمایید. درصورت عدم پاسخ به دیوان عدالت اداری ثبت شکایت نمایید.

برای طرح شکایت به دیوان عدالت اداری مراجعه نماید.

باسلام
چون سازمان تامین اجتماعی جز سازمانهای دولتی بوده و از اخذ سهم کارفرما استنکاف می نماید باید برای طرح شکایت به دیوان عدالت اداری مراجعه نماید.