خودرویی را با اعلام داشتن گارانتی فروختم،در صورت نداشتن گارانتی طرف مقابل می توان معامله را فسخ کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۹۸ #64236997

سلام
من قبل از سال از یک نفر خودرو کوییک خریدم که با کلی دردسر 28/12/97 اومد به اسمم سند زد
چند روز پیش من این ماشین رو فروختم و از آنجا که فروشنده قبلی به من گفته بود گارانتی داره من هم به ایشون گفتم خودرو دارای گارانتی ست ولی من چیزی پیشم ندارم هیچ قولنامه ای هم بینمون رد و بدل نشده
حالا خریدار زنگ زده که میخوام ازتون شکایت کنم چون ماشین گارانتی نداره
میخوام بدونم میتونه همچین کاری بکنه و معامله رو فسخ کنه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله میتوانید لذا شواهد و مدرک باشد میشود اقدام ب فسخ کرد

سلام و عرض ادب اگر هنگام معامله در سند وجود گارانتی قید شده باشد بله امکان فسخ وجود دارد

درصورت عدم اسقاط کافه خیارات در قرارداد می توانید به استناد خیار تخلف از وصف معامله را فسخ کنید

سلام اگر قراردادی بین شما تنظیم نشده ، خریدار ابتدا باید رابطه قراردادی اش با شما را اثبات کند سپس به لحاظ خیار تخلف از وصف ، درخواست فسخ معامله را بنماید .

برای فسخ معامله باید قراردادی وجود داشته باشد در صورت عدم قرارداد فسخ با توافق طرفین میباشد و اگر اثبات نمایید که طرف اول ماشین را باشرط گارانتی به شما فروخته وشما هم صرف گفته نفراول این اقدام را انجام دادیدبنابراین بار حقوقی برای شما ندارد.

با سلام بله میتواند در صورتی که برای خرید خود شاهدی داشته باشد و سریعا اقدام کند.