برادرم میگه ساختمان پدرم ماله منه؛ میرم شکایت میکنم، آیا میتونه کاری بکنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۹ #64227377

با سلام پدرم یک ساختمان دو طبقه دارد که طبقه هم کف مطعلق به خودش و طبقیه بالا ماله منه چند سال پیش سندش رو به نام من از ادره ثبت گرفتم ( سند تک برگی ) الا بردارم میگه تو اشتباه کرده ساختمان پدرم ماله منه میرم شکایت میکنم تو سندی که من گرفتم ننوشته ساختمان چند طبقه فقط مشخصات ملک توشه. آیا میتونه کاری بکنه؟ در ضمن پدرم یه ساختمان دیگه قبلا به برادم داده

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
چنانچه ملک شما دارای سند تک برگی(کادستر) باشد جای نگرانی وجود ندارد ملاک قید طبقات در سند رسمی مالکیت نمی باشد بلکه ملاک پلاک فرعی و اصلی و......ضمنا قطعه تفکیکی قید شده بیانگرمشخصات ملک میباشد.

سلام

گرچه سند تک برگی سند رسمی است و اتقان زیادی دارد لکن درصورتی که برادرتان بتواند ثابت کند معامله صوری بوده و نقل و انتقالی صورت نگرفته به تبع سند باطل می‌شود. لذا شما باید انتقال مالکیت و عدم صوری بودن معامله را ثابت کنید.