میخوام پروسه دادگاه تمکین طولانی بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۴ #64223368

سلام
شوهرم برای تمکین ازم شکایت کرده من دلایل و اداله و مدارکی دارم دال بر عسر و حرجم با این حال قاضی بازهم حکم الزام به تمکین میده و میگه حاضری برگردی در اخر اظهارات و ارائه ی مدارکم ؟من باید بله ولی من واقعا نمیتونم برگردم از یه طرف عدم تمکین باعث شد بیشتر شوهرم میشه و عسر و موجبات ازارم رو بیشتر میکنه، من فقط میخوام فعلا عدم تمکین نخورم تا مدارکم برای دادخواست طلاق از طرف خودم اسونتر باشه از یه طرف بحث سرقتایی که ایشون از من کرده فقط میخوام بدونم قاضی زود الزام به تمکین میده و نشوز میزنه؟لطفا راهنمایی کنید من فقط میخوام پروسه دادگاه تمکین طولانی بشه وگرنه بعدش مهم نیست نشوز بخورم الان چون یه مسائلی هست که به نفعم نیست تمکین بخورم و متاسفانه چون اون مدعیه دادگاه از اون شاهد میخواد اما من کلی شاهد دارم که این اقا سو رفتار و فساد اخلاقی داره و دزده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در صورتی که منزل مستقل تهیه نشده توسط زوج بگویید در صورتی که منزل مستقل و دور از خانواده اش فراهم شود تمکین میکنید این کار ممکن است به کارشناسی منجر گردد که موجب طولانی شدن پرونده میشود،
در صورت محکومیت به تمکین هم میتوانید تقاضای تجدیدنظر کنید، بعضا پرونده در دادگاه تجدیدنظر تا شش ماه معطل می ماند.
موفق باشید.

سلام، شما شکایت مطرح کنید مبنی بر رفتار و مدارک ودلایل مربوط به عسر و حرج از زوج و اگر دادگاه به موضوع تمکین رسیدگی کند شما دلیل نداشته باشید شاید حکم بر عدم تمکین شما صادر نماید

توجه داشته باشید عسروحرج ازموجبات طلاق است نه تمکین .‌برای تمکین باید خوف ضرر ثابت گردد.
اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی و یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن میتواند مسکن علیحده اختیار کند‌ و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد

شما به ماده ۱۱۱۵ ق.م استناد و مدعی عدم ثبات رفتار نرمال از جانب زوج شوید و از دادگاه بخواهید تا به موضوع رسیدگی کند.