از طریق اداره اجرای اسناد ممکنه تقاضای اعسار نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #64179851

با سلام همسر بنده مهریه رو از طریق اجرای اسناد مطالبه کرده که برای من برگ اجرا پست شده سوال اینجاست که من چجوری باید الان اعسار بزنم از طریق اداره اجرای اسناد ممکنه؟چون پرونده قضایی نیست باید چکار کرد ؟‌لازم به ذکر است یک خودرو سواری داشتم که حدود دوماه قبل بحث قولنامه شد و اخیرا تغییر مالکیت یافت و سه دانگ منزل پدری به نام من شده در ستل گذشته که بتونم از وام مسکن استفاده کنم لیکن پدر همزمان با انتقال سه دانگ از من وکالت رسمی بلاعزل گرفته که بعدا بر گردونه به نام خودش و همچنین یه مبایعه نامه هم به تاریخ دو ماه بعد از انتقال از من گرفته که وقتی وام تسویه شد سند رو برگردونم در ضمن ملک به اندازه نود میلیون تومن منتها شش دانگ در رهن بانک هست آیا میتونن اینارو توقیف کنن؟؟ و راه اعسار زدن چیه الان که پرونده ثبتیه

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوای اعسار از طریق دادگاه انجام میشود

سلام
خیر میبایست از طریق دادگاه اقدام نمایید‌

اعسار از پرداخت هزینه اجرای از طریق ثبت امکان نداره ودعوی اعسار برعهده دادگاه است