مرحله بعد از نقض رای رد اعسار زوج در دادگاه تجدیدنظر چه می باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۸ #64170509

سلام
زوج در شورای حل اختلاف به پرداخت نفقه محکوم شده ،اعتراض کرده و چون هزینه دادرسی تجدیدنظر را نداشته اعسار از هزینه دادرسی تجدیدنظر نفقه زده و در جلسه ای که در شورای حل اختلاف برگزار شده به همراه شاهدینش حضور پیدا نکرده و رای بر بطلان دعوای اعسار صادر شده که زوج به این رای نیز اعتراض نموده و در دادگاه اعسار زوج پذیرفته شده حال مراحل بعدی چگونه است؟
ایا مجددا دادگاه به شورا نامه میزند که اعسار زوج پذیرفته شده و سپس اعتراض زوج به رای نفقه به دادگاه میرود و ثبت میشود و در نوبت رسیدگی قرار میگیرد؟
یا بلافاصله بعد از پذیرش اعسار اعتراض زوج به دادگاه میرود و بدون نوبت رسیدگی شروع میگردد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق گردشکار اعلامی شما اعتراض به نفقه
در دادگاه رسیدگی می گردد

سلام پرونده جهت تجدید نظر خواهی به دادگاه ارسال میشود تعیین وقت انجام میشه و به شما دوست عزیز ابلاغ میشود

باسلام واحترام پرونده جهت تجدیدنظرخواهی به دادگاه ارسال میگردد تعیین وقت صورت گرفته وبه شما ابلاغ می شود

اعسار و تجدیدنظرخواهی از دادنامه نفقه هر دو در دادگاه رسیدگی می‌شود.

سلام و وقت بخیر.
الان در خصوص اعسار بحث تمام شده و دیگه شورا جلسه ای برای اعسار تشکیل نمیده.صرفا پرونده نفقه برای رسیدگی به تجدیدنظرخواهی زوج به دادگاه ارسال میشه.البته شما هم فرصت تقدیم لایحه دفاعیه برای تجدیدنظر دارید.
موفق باشید

باسلام
حکم به اعسار زوج از هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر به این معناست که موقتا به اعتراض و تجدیدنظر خواهی وی در مقابل رای ماهیتی شورای حل اختلاف در دادگاه هزینه دادرسی دریافت نمی گرددتا دادگاه رای قانونی صادر نماید و سپس جهت اجرا به شورای حل اختلاف ارسال دارد

با پذیرش و قطعی شدن اعسار رسیدگی پرونده روال قانونی خود را طی میکند و جهت رسیدگی به مرجع تجدیدنظر ارسال تا تعیین وقت گردد