من چون مستاجرم میتوانم علیه مستاجر طبقه بالا اقامه دعوای مزاحمت کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۵ #64156834

ضمن سلام و وقت بخیر
من مستاجر یک واحد از اپارتمان ۸ واحدی هستم. طبقه بالایی یک خانم مجرد هستن که اذعان دارند کوکایین مصرف میکنن. متوهم هستند بسیار فریاد میزنند و وسایل را روی زمین میکوبند. از مشاعات لامپ میدزدند و در خانه همسایه ها را با پیچ گوشتی باز میکنن و فکر میکنند کسی در منزل آنهاست که قصد دارد مزاحم این خانم شود. بارها به صاحب خانه ایشان اطلاع دادیم و درخواست کردیم ایشان را بیرون کنند که توجه نکرد.
حالا سوال من این است که من چون مستاجرم میتوانم علیه مستاجر طبقه بالا اقامه دعوای مزاحمت کنم یا خیر؟ و اینکه با توجه به مشکلات روانی این خانم و احتمال ارتکاب جنایت نسبت به اعضای ساختمان و سلب امنیت آیا میتوان علیه صاحبخانه بی ملاحظه هم اقامه دعوا کرد؟ اگر بله چه دعوایی؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله مستاجر هم می تواند به جرم مزاحمت از همسایه شکایت کند.

با سلام
اگر همسایه اقدام به ایجاد مزاحمت میکند لذا شما حق اقامه دعوی بطرفیت ایشان دارید و مستاجر بودن شما خللی در اقامه دعوی وارد نخواهد کرد

بله شما می توانی به علت ایجاد مزاحمت شکایت نمایید واز هیئت مدیره ساختمان تقاضا کنید پیگیرقضیه باشند

سلام
بله به عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید.

با درود بله می‌توانید، اگر ایجاد مزاحمت می‌کنند با دلایل متقن و محکمه پسند باید ایجاد مزاحمت ایشان را اثبات نمایید.
عنوان شکایت ایجاد مزاحمت.
شهودی نیز دارید می‌بایست به دادسرا معرفی کنید
شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید