آیا امکان دارد که با همسر صیغه ای خود، ازدواج دائمی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۹ #64141417

سلام
من با مردی که همسر دارد و یک فرزند دارد، حدود ۵ سال است که ازدواج موقت کرده ام، الان باردار هستم و میخواهم با ایشان ازدواج دائم شناسنامه ای کنم، آیا امکان دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ضرورتی به ازدواج دایم نیست همینکه ثابت کنید صیغه موقت بوده اید پدر ملزم به اخذ شناسنامه برای فرزند خواهد بود

سلام ثبت ازدواج دایم دوم به صورت رسمی بدون اجازه همسر اول یا حکم دادگاه امکان ندارد .

بله امکان دارد

درصورتی که بدون رضایت همسر اول ایشان و یا بدون اجازه از دادگاه همسر دوم اختیار کند همسر اول حق طلاق خواهد داشت

با سلام
بله امکان ازدواج دائم و ثبت رسمی آن امکان دارد برای این امر به دفاتر ازدواج مراجعه نمایید.

اگر ازدواج دائم بدون رضایت زن اولی ویا حکم دادگاه نداشته وبدین دلیل بدون ثبت ازدواج کند باز مجازات دارد

از نظر شرعی امکان دارد
ازنظر قانونی همسر ایشان باید رضایت دهند
راه هایی وجود دارد
برای مثال می توانید شرعا به ازدواج دائم ایشان دربیاید و همسرشان را در عمل انجام شده قراردهید
که همسربه این استناد حق طلاق خواهد داشت، که در هر صورت به نفع شما خواهد بود
موفق باشید