چگونه می‌توانم اجرای مهریه در ثبت را متوقف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۸ #64134641

با سلام .
همسر من سال گذشته برای دریافت مهریه ی خود ( کلا ۲۱۴ سکه) ابتدا از طریق ثبت اسناد رسمی ابلاغیه ارسال کرد. سپس از طریق دادگاه خانواده برای دریافت مهریه خود به صورت کامل ( همان ۲۱۴ سکه) اقدام نمود. دادگاه بعد از طی مراحل مختلف و قبول اعسار من و اعتراض ایشان ، اعلام کرد ۱۰ عدد پیش پرداخت و هر چهار ماه یک سکه به ایشان پرداخت کنم. ایشان از طریق ثبت با توجه به این که هیچ چیزی به نام من نبود، تمامی حساب های من را توقیف کرده و این توقیف همچنان ادامه دارد و تنها موفق شد همان ابتدا ۴۶ میلیون مجموعا از حساب های من را توقیف و برداشت کند.
ایشان رای نهایی دادگاه اعسار را قبول نکرد و به اجراییه نبرد و گفت : «۳۰ سال هم طول بکشد از طریق ثبت مهریه اش را می گیرد و حاضر به قبول رای دادگاه نیست»
در حال حاضر ایشان با نامه ی ثبت به محیط های کاری من مراجعه و برای من ایجاد دردسر کرده و همین توقیف حساب های من نیز مشکل ساز شده است.
با توجه به رای نهایی مهریه و اعسار از دادگاه خانواده، و این که ایشان تمام مهریه را از دو مرجع پیگیری نموده است، آیا راه حلی برای اقدامات ایشان وجود دارد؟
آیا ثبت رای اعسار دادگاه خانواده را مدنظر قرار نمی دهد؟
آیا ثبت آن ۴۶ میلیون برداشت شده را به عنوان پیش پرداخت معین شده در دادگاه اعسار نمی پذیرد؟
آیا راهی برای جلوگیری از نامه های متعدد ثبت به محیط های کاری من و رفع توقیف حساب های بنده وجود دارد؟

با توجه به مشکلات عدیده ی من لطف می کنید اگر به سوالات طرح شده پاسخ بدهید تا بتوانم پیگیری نمایم.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید

سلام
شما با ارائه برداشت وجه به دادگاه می توانید به عنوان پیش پرداخت یا بخشی از آن حساب کنید
اگر مالی ندارید بعد از پذیرش اعسار از دادگاه تقاضای رفع مسدودی حساب نمایید