مقصر فوت زوجه، من هستم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۷ #64127354

سلام. من از خانمم ۸ ماه پیش جدا شدم خودش باعث جدای بود درسته بحث تو زندگی هست اما سریع رفت مهریه را به اجرا گذاشت و شکایت ترک انفاق کرد و برای نفقه معوقه هم شکایت کرد. حالا دو ماه که پیام میده که میخاد برگرده و غلط کرده نمیدونسته طلاق چقدر سخته میگه خسته شدم و بچگی کردم و از این حرفا من اصلا جوابشو ندادم چند روز پیش پیام داده اگه جوابشو ندم و برنگردم خودکشی میکنه. منم جواب دادم و گفتم به درک و امروز صبح تو حمام رگ دستشو میزنه و فوت میشه. الان من مقصرم؟ خواهش میکنم به دادم برسید دارم میمیرم از استرس

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودکشی از نظر قانون جرم نیست

با سلام
خیر شما مرتکب جرم نشده اید
ولی دوست عزیز مدارا کردن در هر شرایطی بهترین کار است.
تسلیت

سلام و درود
خیر جرمی مرتکب نشده اید و کل مسئولیت شرعی و قانونی آن بر عهده زوجه مرحومه است، هر چند بهتر بود سریعا از مرحومه دعوت به زندگی مشترک میکردید، روحشان شاد.

درودبرشما
خیرشما مرتکب جرمی نشده اید.

ارتباطی به شما ندارد و دلیلی ندارد که شما برای خود سخت بگیرید
البته اگه کل مسئله همینی باشد که شما بیان کرده اید و مسئله دیگری وجود نداشته باشد