با این خانه مجردیشون که معرفی کردن, رای به نفع ایشون صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۲ #64122288

سلام. حدود یکسال هست که عقد کردم و شوهر من از ماه سوم به بعد رفتن و سراغی هم از من نگرفتن و من باکره نیستم و در همون مدت سه ماه تمکین خاص رو داشتم. وقتی دیدم منو حدود نه ماه بلاتکلیف گذاشتم ترک انفاق زدم که همون جلسه رسیدگی هم قاضی برای همسرم تفهیم انقاق زدن و ایشون رو احضار کردن و قرار تامین کفالت براشون صادر کردن و ایشون خونه مجردی رو توی ان ساکن هستن رو معرفی کردن برای تحقیق محلی در صورتی حتی حتی یکبار هم از من نخواسته بودن که بریم با هم زندگیمون رو شروع کنیم. اصلا توی این مدت ۹ ماه حتی یک پیام در حد سلام هم بین ما رد و بدل نشد
حال سوال من اینست ایا ایشون با این خانه مجردیشون که معرفی کردن ایا رای به نفع ایشون صادر میشه؟ ضمنا این اقا در طول این یکسال یک ریال نفقه هم به من پرداخت نکردن فقط منو عقد کردن و بعد از سه ماه منو تا الان بلاتکلیف گذاشتنو اصلا ازشون خبری نیست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
شکایت ترک انفاق را ادامه به دهید و درمورد منزل ذکر شده چنانچخ کارشناس منزل و وسایل موجود را تایید کند حکم به تمکین شما صادر خواهد شد

باسلام شما واجب النفقه هستین و ایشان مکلف به پرداخت هستند و تمام مهریه باتوجه به شرایط شما قابل مطالبه اس و منزل معرفی شده درصورت متناسب بودن با شرایط زندگی و خواسته شما باید تمکین کنین و در دادگاه هم آمادگی خودتون رو جهت زندگی در منزل معرفی شده اعلام کنین

می توانید دادخواست مطالبه نفقه را به واسطه ترک منزل شوهر به مدت شش ماه طرح کنید از طرفی به استناد ترک انفاق شوهر می توانید درخواست طلاق کنید

باسلام
شما میتوانید به دفتر محل ثبت نکاحیه مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه نمایید
و با مراجعه به اداره ثبت درخواست طلاق و مهریه کنید

بهرحال موظف ب پرداخت نفقه طی این مدت بودن و شما مطابق قانون بعلت ندادن نفقه طی این مدت و نداشتن هیچ خبری ازایشون ب مدت ۹ ماه میتوانید درخواست طلاق دهید

باسلام
شما میتوانید درخواست نفقه این چندماه رادهیدودرصورت ترک انفاق به مدت شش ماه میتوانید دادخواست طلاق دهید

سلام
نفقه فقط شامل تهیه مسکن نیست. بنابراین حتی در صورتی که به تشخیص کارشناس منزل مذکور برای سکونت شما مناسب باشد، همسرتان می بایست علاوه بر مسکن، خوراک، پوشاک و هزینه درمان شما را نیز به عنوان بخش دیگری از نفقه تامین نمایند و عدم تامین این موارد، به منزله ندادن نفقه خواهد بود.