آیا قاضی اجرای احکام طبق مهریه فوق بر اساس قانون ۱۱۰ سکه اجراییه صادر میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #64113903

سلام . وقت بخیر . همسرم مهریشو به میزان ۱۰۰۰ سکه طلا + ۷۰۰ مثقال طلا ۱۸ عیار + ۵۰۰ میلیون وجه نقد به اجرا گذاشته . و رای دادگاه به کل مهریه فوق صادر گردیده و بنده محکوم شدم .اما اجراییه هنوز صادر نگردیده .
آیا قاضی اجرای احکام طبق مهریه فوق بر اساس قانون ۱۱۰ سکه اجراییه صادر میکند یا خیر ؟
و آیا اگر من بابت مهریه فوق طبق قانون ۱۱۰ سکه طلا بپردازم میتونم مانع حبس شدنم بشم ؟
یا اینکه قانون ۱۱۰ سکه برای مهریه فوق اصلا وقف میکند یا نه ؟
با تشکر .

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اجراییه فقط نسبت به ۱۱۰ سکه صادر میشود و الباقی آن منوط به احراز ملائت مالی شما است
ضمنا می توانید پس از صدور اجراییه ظرف ده روز اقدام به ثبت دعوای اعسار نمایید

سلام
در صورتی که شما استطاعت مالی داشته باشید حکم اجرای احکام برای تمام آن صادر خواهد شد در غیر اینصورت برای ۱۱۰ سکه