چرا پس پرونده بسته نشده و در جریانه و شورا به ایشان نامه داده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۸ #64102712

با سلام
همسر من بابت استرداد جهیزیه توی شورا حل اختلاف شکایت کرد و بنده محکوم شدم که جهیزیه ایشان را بدهم
در صورتی که چیزی از جهیزیه هفده سال پیش باقی نمانده
اجرای احکام گفت ده میلیون بریز به حساب دادگستری تا پرونده شما بسته بشه منم این مبلغ رو ریختم ولی همسرم از شورا نامه گرفته برای کلانتری که من جهیزیه رو میخوام و ده میلیون رو نمیخوام
در صورتی که تو متن شکایت ایشان ده میلیون تومان تامین خواسته بوده که پرداخت کردم
چطور میتونم پرونده را ببندم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ واریزی بابت تامین خواسته ارتباطی با خواسته مندرج در دادخواست ندارد و اصولا خواسته این پرونده استرداد عین اموال در لیست جهیزیه است و اگر بدون تعدی و تفریط شما مستهلک شده و یا از بین رفته اگر مثلی باشد مثل آن، و اگر قیمی باشد با جلب نظر کارشناس قیمت آن پرداخت خواهد شد، بنابراین خواسته بازپس گیری خود اموال جهیزیه است و نه قیمت یا مثل آنها و پرداخت مثل و قیمت تنها با جمع شرایط قانونی ممکن است.

سلام دوس عزیز توجه داشته باشیددر صورتیکه معادل قیمت جهیزیه از سوی کارشناس برآورد شده باشد با واریز مبلغ تعیین شده پرونده مختومه خواهد شد در غیر این صورت صرف میزان تامین خواسته نمیتواند به عنوان معادل جهیزیه تعیین شود موفق باشید

واریز ده میلیون بابت تامین خواسته بوده و شما در صورت نبودن عین جهیزیه باید قیمت آن را پرداخت کنید

با سلام شما ماده ۱۱ شورای حل اختلاف را رو پرونده اعمال کنید تا دادگاه حقوقی رسیدگی کند

با سلام
به نظر می رسد شما دادنامه تامین خواسته را با دادنامه اصلی محکومیت استرداد جهیزیه اشتباه گرفته اید پیشنهاد میشود دادنامه های صادره را به وکیل یا کارشناس حقوقی ارایه متن دادنامه های صادره مطالعه شودچون این دو موضوع متفاوت است .

در صورتی زوجه میتواند درخواست استرداد عین جهزیه را بدهد که عین ان باقی باشد
مسائل مربوط به مسئولیت مدنی نخستین مسئولیت شخص، در مورد عین خارجی بازگرداندن آن عین می باشد و در صورت تلف عین است که مسئولیت وی تبدیل به دادن بدل اعم از مثل یا قیمت می شود زوجه می تواند تا زمانی که عین جهیزیه موجود می باشد استرداد جهیزیه را بخواهد، و وقتی که عین جهیزیه تلف شد می تواند قیمت آنرا مطالبه نماید.لذا با پرداخت مبلغ تعیین شده پرونده بسته می شود

باسلام
تا زمانی که عین جهیزیه موجود است،عین بایدمستردگردد و زمانیکه که عین جهیزیه موجودنباشد شد،باید قیمت آن پرداخت گردد