چقدر برای ضمانت یا قرار وثیقه حساب میکنند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۴ #64090561

سلام وقت بخیر
من برای دفاع از خودم تو یه پرونده ترک انفاق به دلیل اختلال در اینترنت و سامانه ثنا یک روز دیرتر رفتم دادسرا که گفتن ارسال میشه به دادگاه
بعد از دادسرا دادنامه جلب جهت دادرسی اعلام کردند
بنده تمامی مدارک و شهود و لایحه ای و تنظیم کردم اما بهم گفتن زمان دادگاه باید ضامن هم همراهت باشه

ایا این موضوع واقعیت دارد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معمولا برای متهم در مرحله تحقیقات قرار تامینی صادر می‌شود شما به همراه حود یک ضامن که پروانه کسب یا کارمند می باشد ببرید اما نوع تامین و میزان آن بسته به نظر قاضی و جرم نیز می باشد

بادرودوسلام باید ضامن داشته باشید.

به نظر قاضی بستگی دارد

بله بایستی ضامن همراهتان باشد .

سلام.بله .در دعاوی کیفری چون در مرحله دادسرا حاضر نشده و کفیل(ضامن) معرفی ننموده اید ،چنانچه بدون کفیل در جلسه رسیدگی حاضر شوید ، به احتمال قوی جلب و بازداشت خواهید شد .

با سلام ، ضامن به همراه فیش حقوقی همراه ببرید

سلام
بله این موضوعات صحت دارد .