آیا میتوان با ابطال قولنامه منزل را تحت عنوان مستثنیات دین برگرداند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #64086145

من به دلیل علاقه به همسرم منزل مسکونی ای که در آن سکونت داشتیم را با قولنامه به همسرم واگذار کردم و ایشان هیچ مبلغی به بنده ندادند. بعد از روز اختلافاتی ایشان الزام به تنظیم سند دادند و منزل سند خورد. باقی دارایی هایم که بالغ بر ۲ میلیارد بود را نیز با مهریه ی خود ضبط کردند. آیا میتوان با ابطال قولنامه (شهادت شهود مبنی بر رد نشدن مبلغ بیع که در قولنامه ذکر شده) منزل را تحت عنوان مستثنیات دین برگرداند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر با استناد به مطالبی که بیان نمودید امکان ابطال بیع نامه به وجود نخواهد داشت

بطلان در مواردیست که عدم قصد واقعی طرفین و اهلیت آنها و یا موجود نبودن مبیع حین العقد و غاری بودن آن اثبات گردد که موضوع اخیر مصداق ندارد .
اگر مبنای عقد شما بیع بوده و برای نقص ثمن خیار فسخ داشته باشید میتوانید از دادگاه تقاضای فسخ قرارداد بدلیل عدم تادیه ثمن نمایید. نه اعلام بطلان.
توصیه میکنم برای حصول نتیجه وکیل بگیرید.

سلام
طرح دعوای ابطال بیع نامه به نظر نمی تواند منتهی به صدور رای به نفع شما شود
ابطال نیازمند ادله قوی می باشد و عدم پراخت ثمن دلیل مناسبی نیست
شاید به احتمال ضعیف بتوانید اعلام نمایید که قصد واقعی هبه بوده است و اکنون از هبه خود رجوع می نمایید

سلام

با توجه به اینکه قولنامه مبنای صدور حکم الزام به انتقال سند رسمی بوده است دعوی ابطال آن دیگر مسموع نخواهد بود.