از اعتیادم سو استفاده کردن و از من قولنامه گرفتن، چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۹ #64067931

بنده معتاد به شیشه بودم فردی از اعتیاد من سو استفاده کرد و قولنامه ای تنظیم کرد که منزل مادریم که هیچ مدارکی به نامم نبود را امضا گرفت و همه ی مبلغ را چک داد بعد از دو روز تمام چک هارا دو باره از من دزدید تنها کاری که کردم چک ها را بنام خودم پشت نویسی کردم الان بعد از یک سال ازم شکایت کرد

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مدارک به نام شما نیست بیع واقع نشده ولی می توانند به عنوان فروش مال غیر از شما شکایت کنند.

سلام
معامله درصورت اثبات عدم هوشیاری به علت مصرف موادمخدربه دلیل نداشتن قصدباطل است

با سلام چون ملک به نام شما نبوده معامله باطل و وی میتواند نسبت به فروش مال غیر از شما شکایت کند .

باسلام
معامله نافذنیست فضولی است وشما اگرظهرچکها راامضانموین مسئول پرداخت هستین

درود
بدوادرصورتی که مادرتون در قید حیات باشد معامله شما فضولی و غیر نافذ اگرکه شما در انتقال سمتی داشته باشین میتوانید از طریق دادگاه ادعا کنید من در هنگام معامله بعلت مصرف شیشه در حالت عادی نبودم خود بخود معامله بتطل میگردد

سلام
چون مالکیت نداشتید مالی بفروش نرسیده .واگه شکایت کنند شما مرتکب جرم فروش مال غیر شده اید.

سلام و ارادت
بایستی مدارک و شرح قولنامه بررسی شود و با توجه به دلایل اظهار نظر دقیق نمود .