چقد زمان میبره جلب به دادرسی بیاد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱۱ #64064664

سلام شخصی کلاهبرداری کرد ازم سه بار دادگاه خواستش نیومد رفتم پیش بازپرس گفت جلب به دادرسی زدم دادستان تایید باید بکنه دو روز پیش رفتم قسمت ثبت تا با بدبختی امروز رو بروم ثبت کرد ولی نگفت متنش چیه گفت برو پیام میاد ولی هنوز نیومده با توجه به اینکه ظهر ثبت کرد چقدر حداکثر میره تو ثنا

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده به نفع شما در جریان است منتڟر وقت دادرسی باشید

سلام
باتوجه به حجم کار شعبه ی مربوطه زمان دقیقی در این خصوص وجود ندارد. منتظر ابلاغ بمانید

قرارجلب به دادرسی یعنی بازپرس متهم را مجرم شناخته و پس ازتایید دادستان یعنی صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال می گردد . لذا زمان مشخص ندارد

با سلام جلب به دادرسی بدین معناست که اتهام محرز گردیده و توسط دادگاه وقت رسیدگی تعیین میگردد

با سلام پرونده به نفع شما در جریان است منتظر تعیین وقت رسیدگی در دادگاه کیفری باشید.

سلام
جلب به دادرسی یعنی دادسرا متهم را مجرم شناخته و پرونده جهت صدور کیفرخواست آماده است و بعد از آن پرونده برای رسیدگی به دادگاه می رود لذا منتظر ابلاغ دادگاه باشید

با سلام
پس از جلب به دادرسی و تایید واحد اظهارنظر پرونده شما به دادگاه کیفری۲ ارسال و وقت رسیدگی تعیین خواهد شد. این موضوع نیازمند صبر شماست