آیا در صورت شکایت با عنوان دعوا و نزاع،سریع به نتیجه خواهم رسید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۶۰ #64039523

چند روز پیش درگیر دعوا شدم و میخواستم بروم شکایت کنم، ولی شنیده ام که پیگیری و مدت زمان رسیدگی به اینگونه پرونده ها بسیار طولانیست، میخواستم بدانم اصلا ارزشش را دارد که شکایت کنم یا نه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر میزان آسیب وارده شده قابل توجه است و امکان اغماض وجود ندارد بهتر است شکایت کنید . پروسه رسیدگی نیز زمان بر است البته باید مدرک برای اثبات ادعای خود داشته باشید .

سلام و وقت بخیر
اگر نزاع منجر به آسیب شده و مستحق دریافت دیه باشید، می توانید طرح شکایت نمایید ، به هر صورت طرح شکایت و امور قضایی طی پروسه زمانی مقرر بررسی می گردد.

اینکه ارزشش را دارد یا نه به خودتان بستگی دارد بالاخره اقدام کردن در قوه قضاییه مشکلات خودش را دارد و با توجه به اینکه باید ابتدا در دادسرا شکایت کنید نهایتا تا دو هفته جلسه دادسرا تشکیل می شود اما ممکن است تا صدور رای نهایی در دادگاه کیفری بیشتر طول بکشد