آیا نوه دختری از دیه مادربزرگ سهم میبرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۵۱ #64029009

سلام، آیا نوه دختری از دیه تصادف منجر به فوت سهم میبرد؟ البته دختر قبل از مادر فوت شده

مشاوره حقوقی دیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال نامفهوم است لکن مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

با سلام با توجه ب اینکه دختر قبل تر از مادر فوت شده بنابراین ب نوه ارث نخواهد رسید مگر اینکه هیچ وارث دیگه ای جز نوه وجودنداشته باشه

با سلام. در صورتی که یکی از دایی ها و خاله ها یا پدربزرگ شما، یا پدر و مادر مادربزرگ شما در قید حیات باشند، ارثی به شما نمی‌رسد.

سلام و درود، با ‌‌توجه به فوت دختر قبل از‌‌ مادر بنابراین نوه های دختری ارث‌ نخواهند برد، مگر اینکه تنها وارثین طبقه اول باشند؛ آرزوی بهروزی.

در صورت وجود طبقه اول وراث دختر ارث نمی برد

اگر برای نوه حاجب(افرادی که با وجود آنها در طبقه بالاتر،فرض ارث بری برای افراد در طبقات پایینتر منتفی میشود) دیگری نباشد،بله میبرد

باسلام
در صورتی که مادر بعد از مادربزرگ فوت شده باشند
یا شما تنها وارث مادربزرگ باشید