میتوانند بدون اصل عقد نامه از ما شکایت کنند برا گرفتن مهریه مادرشون؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۵۷ #64019414

با سلام...پدر بزرگ ما زن دوم داشت و پدر بزرگم وزن دوم سالها قبل فوت کردن ..در حال حاضر بچه های زن دوم (هیچ نسبتی با ما ندارند) برا گرفتن عقد و مهریه مادرشون گفتن میخان شکایت کنند و اموال پدر بزرگم بگیرن ..چون پدر بزرگم زمین کشاورزی داره و سند به نام خود پدر بزرگ هست الان..و انحصار وراثت نشده هنوز اموالش...سوال این هست اصل عقد نامه دست ما
هست.. مثلا با کپی عقد نامه یا رفتن به دفتر ازدواج که استعلام بگیرند..چون اصل عقدنامه ندارند.باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانند با اخذ رونوشت از عقدنامه از دفترخانه صادرکننده اقدام کنند.

درود
بله میتوانند از دفتر ازدواج رونوشت عقدنامه را دریافت نمایند .

با احترام از دفتر ازدواجی که عقد کردند می توانند رونوشت بگیرند و اقدام نمایند

از دفتر ثبت ازدواج و طلاق اقدام.نمایید

با سلام
تفاوت عمده سند رسمی با عادی همین هست که برای سند رسمی میتوان تقاضای رونوشت برابر اصل را کرد

می‌توانند رونوشت عقدنامه را از دفترخانه ای که عقد در آن صورت گرفته اخذ کنند

سلام رونوشت عقدنامه از دفتر ازدواج قابل اخذ است و با همان می توانند مهریه را وصول کنند.