از برادر همسرم که به ایشان رشوه داده تا شهادت دروغ علیه من بدهد هم میتوانم شکایت کنم در این پرونده؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۲۹ #64005987

برادر همسرم یک نفر سرهنگ دوم نیروهوایی که از دوستان خود بوده به دادسرا برده و علیه من شهادت دروغ مبنی بر تهدید به قتل داده.من از او در دادسرای نظامی شکایت کردم و چون شاهد لباس نظامی بر تن نداشته و مشغول انجام وظیفه نبوده در دادسرای نظامی پرونده عدم صلاحیت خورده و به دادسرای عمومی رفته

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این قضیه جرم رشوه متصور نیست، اگر مدارکی محکمه پسند دال بر شهادت کذب شهود دارید، میتوانید بر علیه شاهد طرح دعوا کنید

سلام
چنانچه دلایل کافی جهت اثبات ادعا دارید شکایت نمایید .

باسلام
در صورتی که دلایل ومدارکی دال بر ارتکاب رشوه دارید میتوانید علیه وی شکایت کنید

با ارائه ی ادله ی کافی میتونید شکایت کنید

سلام
بله امکان شکایت هست.

بادرودوسلام بااحرازواثبات ادعای خودامکان شکایت می باشد.

در صورت داشتن ادله کافی امکان شکایت وجود دارد