آیا میتوان دادخواست رفع تصرف عدوانی علیه متصرف بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۲۳ #63972487

با سلام و خسته نباشید
بنده ملکی دارم که سند مالکیتش بنام شخص دیگه ای هست، شخصی ملک مرا ابتدا بعنوان کسی که قصد خرید داره تصرف کرد ولی بعد از تصرف ثمن معامله را نپرداخت و هیچ مبایعه نامه ای هم نوشته نشد، اظهارنامه هم برای متصرف فرستادم ولی پاسخی نداد.
آیا میتوان دادخواست رفع تصرف عدوانی علیه متصرف بدم؟و اینکه اگر متصرف عنوان کند که ابتدا با رضایت من ملک را تصرف کرده آیا تفاوتی در مسیر پرونده ایجاد میکند؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در تعارض با تصرف فعلی و مالکیت سابق مالکیت سابق مقدم‌می باشد و می توانید علیه متصرف دعوای تصرف عدوانی مطرح نمایید و چون ایشان سندی دال بر رضایت شما ندارند محکوم به خلع ید خواهند شد

در صورتیکه شما بتوانید سبق تصرف ( قدمت تصرف) خود را با ادله ای مثل شهادت شهود و ... اثبات کنید دعوای زفع تصرف عدوانی قابل طرح و استماع خواهد بود. در صورت اینکه طرف مقابل بتواند اثبات کند که ملک با رضایت شما تصرف شده است، دعوای شما قابل رد است . به نظر می رسد در موضوع شما می بایست جزئیات بیشتری مورد نظر قرار بگیرد تا نظر قطعی را بیان کرد.