آیا ارسال پیام در فضای مجازی رابطه نامشروع تلقی می گردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۸ #63967957

سلام ببخشید من دوماهه با یک پسر رابطه چت و تماس دارم بعد خانواده شوهرم شک کردن بهم و در کنار این برام سه چهار نفر دیگه ام گذاشتن یعنی گفتم من با چهار نفر رابطه دارم در صورتی که اینجوری نیست خانواده شوهرم توی شهرمون جلو فامیلا ابروی من و خانوادم و بردن حتی گفتن من و اون مردها رو باهم در حال زنا دیدن میدونم اشتباه کردم با یکی در حد چت و تماس بودم از اینجا مشکوکن باهام من الان موندم چی کار کنم میشه کمکم کنین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
ابتدا رابطه خودراقطع کنید.اگرازطریق تلگرام یه برنامه دیگری چت میکردید اکانت را دیلیت کنید.صرف چند تماس تلفنی چیزی را ثابت نمیکند مگرآنکه بیش ازحدبوده باشد که بعنوان اماره قابل استناداست
درخصوص تهمت زنا واز این قبیل تهمتها با داشتن شهود دلایل کا فی میتوانید شکایت کنید

با سلام
این موارد صرفا اماره ای است برای قاضی محترم.
در خصوص نسبت دادن زنا، شما حق شکایت کیفری هم خواهید داشت

با سلام ووقت بخیر
ارتباط ازطریق پیامک و یا شبکه های مجازی درصورت اثبات به عنوان رابطه نامشروع اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند و دراینصورت اگرهمچنان درارتباط هستید ارتباط خودرا قطع کنید .

رابطه چت و تماس و راقطع کنید .