بابت این مدت سالی که در مغازه شاغل بوده میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #63951908

سلام
اگر شخصی بیمه مشاغل آزاد زیر نظر سازمان بهزیستی کشور باشد یعنی کمترین میزان حق بیمه را پرداخت کند چون که زیر نظر بهزیستی هست... به مدت چهار سال شاغل در مغازه ای باشد اما همچنان بیمه که زیر نظر بهزیستی بوده را شخصا پرداخت کند لذا بابت این مدت سالی که در مغازه شاغل بوده میتواند شکایت کند؟ احتراما لطف بفرمایید به چه شکل بیمه اقدام میکند ایا کارفرما ملزم به پرداخت جریمه و حق بیمه میشود یا فقط جریمه و ایا ممکن برای شخصی که شخصا حق بیمه را پرداخت کرده سازمان تامین اجتماعی شخص را جریمه کند بابت این که زودتر اقدام به شکایت نکرده ممنون میشم توضیح دهید بنده زیر نظر بهزیستی هستم میترسم شکایت کنم بیمه خودمم قطع کنند

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه کارگر برای کارفرما کارکرد داشته کارفرما ملزم است که بیمه برای او پرداخت نماید همچنین در صورت عدم پرداخت حق بیمه نزد سازمان تامین اجتماعی محکوم به پرداخت جریمه نیز میشود