کسی بدون جلب رضایت مالک میتواند به ملک وی تعرض و تجاوز کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۲ #63947754

با سلام و احترام
خواهشمند است نسبت به موضوع بنده در صورت بررسی، اینجانب را راهنمایی مفصل بنمایید.
با تشکر
سالها پیش و به دستور مقام معظم رهبری ، روستا ها از رشد و شکوفایی خوبی برخوردار شدند. ایجاد امکانات و راه های مناسب جهت رفت و آمد، ایجاد شبکه های بهداشت و ایجاد نعماتی چون آب لوله کشی و برق و مهم تر از همه که در این اواخر انجام شد نعمت گاز رسانی ...
در این بین روستای کنگ از توابع طرقبه شهر مشهد نیز از نعمت داشتن گاز بهره مند شد و در سالهای ۹۳ و ۹۴ خط لوله گاز در این روستا برقرار شد.
در همان سالها که همه همسایه های خانه روستای ما در کنگ جهت داشتن نعمت گاز اقدام به لوله کشی خانه های خود کردند، ما نیز داخل خانه روستایی مان را لوله کشی و با نظارت سازمان نظام مهندسی ، تاییدیه آن سازمان را اخذ نمودیم.
رسیدن گاز به روستا، نوید خوبی برای ما بود. این که میتوانیم به روستای مان برگردیم و از هزینه های اجاره نشینی و دیگر موارد که در شهر بر پدرم تحمیل شده ، نجات یابیم. در همین راستا جهت اخذ کنتور گاز به اداره گاز طرقبه مراجعه نمودیم. در آن اداره علاوه بر مدارک ارائه شده، از ما نامه ای خواسته شد که از طرف شورای روستا برای شان ببریم که شورای روستا تایید نماید که خانه ما در محدوده طرح هادی بوده و مشمول دریافت خدمات گاز میباشد. ( با آنکه لوله اصلی گاز از مجاورت خانه ما میگذرد و اداره گاز نیز برای ما علمک ایجاد کرده است).
ما برای دریافت آن نامه به دهیاری و شورای کنگ رفتیم. متاسفانه و علیرغم انتظاری که از شورای روستا و دهیاری داشتیم، ما را به عنوانی دیگر به بنیاد مسکن ارجاع دادند و در بروکراسی اداری انداختند. در حالیکه ما فقط برای داشتن گاز از شورا نامه ای خواستیم آنها مساله ای دیگر ایجاد کرده اند و عنوان میکنند چون خانه شما ممکن است در سالهای آتی (نامعلوم) عقب نشینی داشته باشد ، امکان ارائه آن نامه نیست و نمیتوانید گاز داشته باشید و به این بهانه چندین سال است که زمستان و تابستان را از ما گرفته اند و باعث عدم برگشت ما به خانه مان در روستا شده اند و خدا میداند که طی این ۴ سال چه سختی ها و هزینه هایی که بر پدر پیرم تحمیل شده است که هیچکس از آن مطلع نیست
شورای اسلامی روستا و دهیاری کنگ عنوان کرده اند که شما نمیتوانید گاز داشته باشید و بالفرض هم اگر این خدمت را برای شما فراهم کنیم، بایستی قبل از آن تعهد بدهید که اگر در هرزمان بخواهیم منزل شما را عقب نشینی کنیم، حق هیچگونه اعتراضی ندارید و بدون رضایت مالی و شرعی این کار را انجام میدهیم.
بالفرض هم خانه ما عقب نشینی داشته باشد؛ آیا اولا، کسی بدون جلب رضایت مالک میتواند به ملک وی تعرض و تجاوز کند؟؟
و ثانیا اینکه بالفرض خانه ما در سالهای آتی عقب نشینی داشته باشد آیا ما نباید تا آن موقع از داشتن این نعمت خدادای بهره مند باشیم ؟
در واقع و با این بهانه ی شوراها ، پس ما نمیتوانیم به روستا برگردیم و نباید اصلا گاز بخواهیم .
با آنکه خانه ما به تایید شورا و دهیاری در محدوده طرح هادی میباشد ولی تا کنون با ممانعت شورا امکان برگشت به روستا و داشتن گاز میسر نشده است.
آیا ما نمیتوانیم از طریق قانون شورا ها را سر جایشان بنشانیم؟؟
آیا راهی برای ما هست و اینکه کار شورا در این ممانعت از گاز رسانی ، قانونی است؟؟
متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از فرمانداری پیگیری کنید

از طریق بخشداری و فرمانداری پیگیری کنید.

با درود به بخشداری و فرمانداری مراجعه کنید

ضمانت اجرا ی طرح هادی در روستا عدم ارائه خدمات است که درموردشما هم اعمال شده البته عقب نشینی وتخریب در موارداستثناء بدون اجازه مالک هم انجام میشود که در موردشما مصداق ندارد.

باسلام.موضوع شما بیشترجنبه اداری دارد.۱) شرط عقب نشینی برای نصب کنتور گاز در بقیه مناطق نیز اعمال می شودچرا که اگر شما الان که محتاج گاز هستید عقب نشینی نکنید مطمئنا بعداز نصب کنتور گاز عقب نشینی را انجام نمی دهید.۲)کسی بدون اجازه مالک نمیتواندبرای عقب نشینی اقدام به تخریب منزل یا دیوارنماید.ضمانت اجرا ی طرح هادی در روستا عدم ارائه خدمات است که درموردشما هم اعمال شده البته عقب نشینی وتخریب در موارداستثناء بدون اجازه مالک هم انجام میشود که در موردشما مصداق ندارد.

سلام وقت بخیر... نه هیچ کسی نمی تواند بدون اذن مالک وارد ملکش بشود...بعدش شما درخواستی از بنیاد مسکن می‌رفتید و مهر شورای روستا ودهیاری داشته باشه و ب بنیاد و اداره گاز مراجعه کنید تا مراحل قانونی طی شود و شما هیچ تعهدی ک شورا میگوین نباید بدهید...بگویید اگر زمان طرح هادی طرح اجرا شد مام عقب می‌کشیم مثل سایر اهالی...