بعد از چند ماه به من گفت که امضای من پای قرارداد است و تو سهمی در مغازه نداری، من چطور میتوانم مغازه را بدست آورم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #63947270

سلام
اینجانب در سال ۱۳۹۰ مغازه ای اجاره کردم و در سال بعد برای تمدید اجاره نامه شاگرد خودم را برای تمدید قرارداد به نزد موجر فرستادم و بدو گفتم از طرف من امضا کن . بعد از چند ماه به من گفت که امضای من پای قرارداد است و تو سهمی در مغازه نداری. حال من چطور میتوانم مغازه را بدست آورم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر متن اجاره نامه نیز به نام ایشان تنظیم گردیده شما نمی توانید اقدامی انجام دهید اما در صورتی که اجاره به نام شما باشد و فقط امضای ایشان در قرارداد باشد شما با مراجعه به موجر تقاضای تنظیم اجاره نامه به اسم خود و اعلام شکایت از ایشان نمایید

شما میتوانید خودتان مجدد قرارداد با موجر تنظیم کنید و از شاگردتان بدلیل جعل امضا شکایت نمایید .

مخاطب عزیز
متن قرارداد امضا شده توسط شاگرد مغازه ملاک هست و در شرایطی که از طرف شما امضا کرده باشد حق شما خواهد بود
لذا نیاز به رویت پرونده هست

سلام شما میتوانید ادعا کنید که امضای شما توسط ایشان جعل شده است.