در دادخواست نفقه چطور میزان نفقه مشخص می شود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۴ #63943104

سلام..در سال ۹۷ با مردی ازدواج کردم که ساکن امریکا بود وطبق توافق قرار شد ایشان طی سه ماه به ایران بیاید وزندگی تشکیل دهیم.اما تا کنون هیچ اقدامی جهت تشکیل زندگی نکرده است وهیچگونه نفقه ای به من نداده است .ایشان برای دیدار خانواده اش به ایران می آید وبه اهواز می رود ومن هم ساکن تهران هستم.مثل مهمان یک شب هم به منزل من می آید.تمام موارد عقد نامه را امضا کرده است. برای طلاق ونفقه باید دو دادخواست بدم ؟ میزان نفقه را کارشناس تعیین می کند؟ برای گرفتن نفقه چطور عمل کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان نفقه را کارشناس تعیین می‌نماید.

سلام دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید میزان نفقه را کارشناس تعیین می‌نماید

با سلام. دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید.نفقه توسط کارشناس مشخص می گردد

با سلام بله دو دادخواست مجزا می باشد ابتدا می توانید شکایت کیفری ترک انفاق مطرح و سپس مستند به ان طلاق بگیرید

با درود دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید.نفقه توسط کارشناس مشخص می گردد

بله دادخواست مجزا مطرح شود،ابتدا شکایت ترک انفاق کنید و مستند ب رای کیفری تقاضای طلاق مطرح نمایید،نفقه قابل مطالبه نیز هست و میتوانید برای آن نیز دادخواست دهید

باسلام دادخواست نفقه ازطریق کیفری نمایید،میزان نفقه توسط کارشناس دادگستری مشخص می گردد.