میشه بدون درخواست مجدد برم شهر جدید سو پیشینمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۷ #63942672

من هنگام ثبت نام تو سامانه ثنا ساکن ی شهری بودم ولی الان ساکن ی شهر دیگرم درخواست گواهی عدم سو پیشینه کردم ولی ابلاغیه اومده برام که برم اداره سجل کیفری شهری ک اول بودم ولی رفتن به اون شهر برام مقدور نیست الان من چکار کنم اطلاعاتمو مجدد ویرایش کردم حالا از همین شهر هم میشه مجدد بگیرم یا میشه بدون درخواست مجدد برم شهر جدید سو پیشینمو بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شما می توانید به همان شهر مراجعه نمایید.

سلام .به همان شهر مراجعه نمایید.

با درود به همان شهر مراجعه بفرمایید

سلام
با انقضاء مدت مجددا میتوانید تقاضا در شهر جدید بدهید

با سلام، به همان شهری که فرمودید مراجعه کنید

با سلام
اگر موعد به اتمام نرسیده و ویرایش صورت گرفته باشد باید به همان شهر قبلی مراجعه نمایید .

الان که همه سراسری میباشد مجدد به پلیس بعلاوه ۱۰ مراجعه کنید تقاضای نمایید