با توجه به ناسازگاری همسرم با بنده چگونه باید با ایشان رفتار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۷ #63938219

بسمه تعالی
بدینوسیله به استحضارمی رساند که همسر بنده از۱۵اسفند منزل را بدون اطلاع ترک نموده به دلیل موزاییک نزدن حیاط منزل
درمورخه۲۷خرداد۹۸دادگاه مادونفر بودکه رای به نفع من صادرشدوهمسرم۲۷خرداد ماه ۹۸بعدرای دادگاه ب منزل برگشت
وازاین تاریخ ایشان به مادرم هتک حرمت نموده و بابنده رفتارسردی دارد وشام ونهار درست نکرده است دیروز به اصرار مادرش که زیاد دخالت می کند رهسپار شدودیشب رو خوابید اونجا و امروز عصرموقعی که اوردمش خانه به بهانه خریدالبسه جدید زنگ زد۱۱۰امد چون ایشان تمامی وسایل وچمدان والبسه را باخودش نیاورده و مرا مجبور خرید وسایل والبسه کرده.
حال امروزتهدیدم کرده که تاشب دوباره ۱۱۰را احضار می کند.
ایشان به دلیل مهریه ازبنده شکایت نموده و۱تیردادگاه ماست.
حال ازجنابعالی خواهشمندم که مرا راهنمایی بفرمائید.
باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زن هیچ وظیفه پخت و پز ندارد.و نمیتوان وی را مجبور به انجام آن کرد ازطرفی هم مهریه حق زن است و هرزمان بخواهد مطالبه میکند
باتوجه به طرز ناسازگاری وی سعی کنید علت آنراجویا شوید سپس با ابراز مهرومحبت. گفتگو و مشاوره روانشناسی وی را به زندگی تشویق کنید

با سلام و احترام با توجه به نحوه و بهانه شروع اختلافات شما و نحوه احضار پلیس و .. مصالحه چند باره شما قبل از دفاع حقوقی توصیه میشود با حوصله و بردباری بیشتر حضور و مشاوره مشاوران روانشناس را تجربه فرمائید.. موثر خواهد بود.