مهریه از اموال پدر شوهر فوت شده چطور دریافت شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۰ #63934741

سلام خسته نباشید
حقیقتش خاهر من با برادر شوهر من سال نود ازدواج کرد و به یک سال نرسید بعد چند ماه به اختلاف افتادن و نتیجه این اختلاف یک دختر بچه و یه طلاق که بعد حدود دو سه سال به نتیجه رسید و دادگاه رای رو به خاهرم داد و به صورت قسطی و سه ماه یکبار یه سکه باید میدادند و چون برادر شوهر من چون کار پر درامدی نداشت (توی اتوبوس بین شهری کار میکرد) توان پرداخت مهریه رو نداشت و خاهرم بعد هر چند قسط عقب افتاده برادر شوهرم رو با حکم به زندان می انداخت و مادر شوهر با پول جانبازی پدر شوهرم اونو پرداخت میکرد و در می اود و الان یک ساله از فوت پدر شوهرم بر اثر سکته گذشته و برادر شوهرم چند ماه پیش تصادف کرد و دوتا پاش شکست و پاهاش تا الان جوش نخورده و سه بار شکسته و باید دوباره پلاتین بذارن براش و خاهرم دیروز با مامور کارشناسی قیمت خونه رو کارشناسی کردن و همه ما یعنی برادر شوهرم و منو شوهر و بچه هام و مادر شوهرم تو همین خونه زندگی میکنیم و شوهرم به دلیل کار در رنگ رزی ریه هاش مریض شدن حقیقتش این اتفاقای که افتاده تو زندگی من تاثیر گذاشته شوهر میگه باید بری خونه پدرت پدرمم ما همون دیروز زنگ مینیم بهش میگیم دختر اومده با مامون خونمون میگه من خبر ندارم با این که تا محل سکونت ما حداقل دو سات راهه و الان فقط دنبال یک راه چارم که جلوی این اتفاقو بگیریم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق توضیحات شما ،خواهر شما حق دارد به اندازه سهم الارث شوهرش از خانه را توقیف کند

با سلام.
کوتاه و مختصر عرض می کنم.مهریه را به هیچ عنوان نمی شود از اموال پدر شوهر دریافت کرد مگر آنکه ثابت شود وی اموالی دارد و قرار بر این است که به فرزندان متوفی به ارث برسد. در صورت ثابت کردن این اموال میتوان. با توجهع به توضیحات مندرج در صورتی که متوفی دارای یک خانه است خانه جزو مستثنیات دین بوده و قابل مطالبه نمی باشد. برادر شوهرتان می تواند تقاضای اعسار بنماید.

اگر برادر شوهر شما ثالت کنند که خانه جز مستثنیات دین هست رفع توقیف میشود

با سلام
خواهر شما می تواند به اندازه سهم الارث شوهرش از اموال متوفی توقیف کند (یعنی خواهرتان جانشین پسر متوفی می شود )
مرحله بعد خانه را به مزایده خواهد گذاشت و در آن وقت به عنوان خریدار می توانید مبلغ سهم الارث شوهرش را بپردازید و خانه را آزاد کنید
و یا اگر قبلا تقسیم عادی انجام داده اید و شوهرش سهم الارث خود را به دیگر ورثه انتقال داده، ورثه ای که سهم الارث را خریده می تواند به عنوان معترض دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بده و خانه را آزاد کنه
البته این موضوع دقیقا مورد بررسی قرار می گیرد مثلا شوهر خواهرتان در عوض این ملک چه چیزی دریافت کرده (اگر پول دریافت کرده به چه صورت نقد یا واریز به حساب وپرداخت مقادیر زیاد وجه نقدعملا و عرفا امکانپذیر نیست) و شهادت شهود و بررسی سند تقسیم نامه هم انجام خواهد گرفت

خواهر شما حق دارد به اندازه سهم الارث شوهرش از خانه را توقیف کند

سلام .با توجه به اینکه ملک موروثی میباشد میتوانند بابت مهریه به اندازه سهم الارث توقیف و ملک به مزایده گذاشته شود

با توجه به سهم الارث شوهر خواهرتان ،خواهر شما می تواند نسبت به توقیف سهم الارث همسر خود اقدام نماید