اجاره به چه کسی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۶ #63932384

بعد از تنظیم مبایعه نامه فروش ی ملک یا مغازه
تا زمان پرداخت کامل ثمن مورد معامله و تنظیم سند
اجاره بهای مستاجر به چه کسی تعلق میگیرد
فروشنده یا خریدار ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد شما در این خصوص می بایست بررسی گردد، اگر توافقی نشده با مالک جدید خواهد بود

مطابق قانون به مجرد وقوع بیع، مشتری مالک مبیع و بایع مالک ثمن میشود. در اینجا اجاره بها باید به خریدار پرداخت گردد.

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
وگرنه از تاریخ بیع منافع نیز با مشتری و خریدار است مگر شرط خلاف شود.

بستگی به توافقات خریدار و فروشنده در خصوص اجاره دارد اگر قرارداد اجاره به خریدار منتقل شده باشد ودر ثمن معامله لحاظ شده باشد از آن خریدار در غیر این صورت به قوت خود باقی است