آیا من در پرداخت این هزینه‌ها مسئولیتی دارم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #63918972

با سلام و سپاس از مهربانی شما
در هنگام ازدواج من چون خانواده‌ی همسرم توانایی تهیه جهیزیه را به دلیل اینکه نقدینگی ‌شان صرف ساختن ساختمانی شده بود را نداشتند پیشنهاد دادند که من نصف یک واحد از ساختمان سه ‌طبقه‌ شان را خریداری کنم و آنها هم نصف دیگر واحد خریداری شده از آنها را به نام دخترشان بزنند تا به این ترتیب هم مشکل جهیزیه حل شود هم من و خانمم مشترکا دارای یک واحد ساختمان بشویم به این ترتیب من نصف واحد را از آنها خریداری کردم و آنها هم متعهد شدند که بعد از گرفتن پایان کار سند را به نام من و خانمم بزنند ، تقریبا دو سال بعد وقتی آنها درگیر گرفتن پایان ‌کار شدند هزینه‌های اضافه‌ای مثل گذاشتن کپسول آتش‌نشانی در طبقات یا پوشش جلوی تراس با پلیت‌ های پلاستیکی بوجود آمد سوال من اینجاست که آیا من در پرداخت این هزینه‌ها مسئولیتی دارم یا خیر؟ چون به ‌نظرم می‌رسد وقتی هزینه‌ی (سه‌ دانگ) یک خانه‌ی تکمیل شده را پرداخت کردم باقی مسئولیت و هزینه‌ها به عهده‌ی آنها می‌باشد ، ممنون می‌شم که اینجانب را راهنمایی بفرمایین ، با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر منظور شما این است که سه دانگ ملک بنام شما و سه دانگ دیگر برای همسرتان میباشد در اینصورت هر شریک موظف به پرداخت هزینه های سه دانگ خود خواهد بود

باسلام
دوست گرامی در چنین شرایطی ابتدا پای قرارداد وسط می آید باید دید که آیا قراردادی فی مابین تنظیم گردیده است یا خیر اگر هست پس باید دید که شرایط چگونه است و طبق قرارداد عملی میشود واگر قراردادی نیست که باید به قانون یا عرف و عادت مراجعه کرد و تعیین کننده میباشد که طبق قانون و عرف کلیه هزینه ها اعم از کلی و جزیی محاسبه میشود و بایستی توسط خریدار به نسبت سهمش پرداخت گردد چون شما میخواهید انتقال رسمی بدهید پس باید موانع قانونی رفع گردد .