متن ابلاغیه را متوجه نمیشوم، چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۲۶۵ #63917076

سلام
بنده تجدید نظر خوانده هستم و این متن و متوجه نمیشم ممنون میشم راهنماییم کنین
تجدید نظر خواه: آقای ______ فرزند ___ به نشانی استان گیلان
تجدید نظر خوانده: خانم ______ فرزند _____- استان گیلان
تجدیدنظر خواسته: مطالبه وجه سفته
دادگاه با ملاحظه اوراق پرونده ضمن اعلام ختم رسیدگی با استعانت از خداوند متعال به شرح ذیل مبادرت به انشای رای
می نماید .
(( را ی د ا د گا ه ))
در خصوص دادخواست تجدید نظر خواهی خانم ____ فرزند حسن به طرفیت آقای______ فرزند
از دادنامه شماره ______ اصداری از شعبه اول شورای حل اختلاف حویق که متضمن محکومیت
تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ ۱۰ میلیون تومان بابت اصل خواسته می باشد نظر به اینکه تجدیدنظر خواه دلایل و
مدارکی که موجب نقض دادنامه باشد در این مرحله از رسیدگی به دادگاه ارائه نداده و توجها" به استعلام واصله از ریاست
آموزش و پرورش منطقه حویق که فحوای آن عدم حضور تجدیدنظرخواه در هسته گزینش جهت انجام مصاحبه می باشد
و شرط تدریس در مدارس غیر دولتی را منوط به تایید هسته گزینش اعلام کرده اند ( این دادگاه به این مهم که اگر شرط
تدریس ، مراجعه بدوی به گزینش و اخذ مجوز است ، چرا بدون رعایت این مقدمات تجدیدنظر خواه در مدرسه غیر دولتی
مورد پذیرش قرار گرفته و تدریس کرده و موجبات ایجادقرار داد و متعاقب آن محکومیت نامبرده فراهم شده است ، ورود
نکرده و بسیار متحمل است که از مواد تخلفات اداری باشد) ، النهایه مستندا" به مواد ۲۷ از قانون شوراهای حل اختلاف و
۳۵۸ از قانون آیین دادرسی مدنی ، دادنامه فوق الذکر عینا" تایید و ابرام می گردد. این رای قطعی است .

دادرس دادگاه عمومی حویق

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کلیت دادنامه صادره موصوف عبارت است از تایید همان دادنامه ای که توسط شورای حل اختلاف صادر نموده است

با سلام - در دادنامه یا رای اولیه طرف مقابل شما محکوم شده است وچون محکوم شد درخواست تجدید نظر داده است که دادگاه در جلسه تجدید نظر خواهی رای دادگاه بدوی را تایید نموده است وهمچنان رای به نفع شماست وباوجود این تجدید نظر خواهی که رای هم صادر شد لذا حکم قطعی گردیده است وشما باید درخواست صدور اجراییه بدهید .