آیا بوسیله نسق مادر میتوان برای زمین واگذار شده در سالها قبل ادعای مالکیت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۹۳ #63910951

سلام
قطعه زمینی موروثی دارم که شاید ۷۰-۸۰ سال قبل توسط پدربزرگم (پدری) از پدر بزرگ یکی از اقوام نزدیک (پدربزرگ پسر عمه‌ام) خریداری شده و مدارک انتقالی آن زمان هم در دسترسم است اما متاسفانه این خویشاوند محترم مدعی دریافت سند جدید (برای زمین من و برای خودش) بوسیله نسق در دست خود است . آیا این امکان وجود دارد؟ چاره کار من چیست؟
با احترام و تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مدعی نسق است، به گونه ای این ادعا را باید اثبات کند، لیکن به فرض اثبات هم خللی در مالکیت شما در فرض ثبوت بر خود ملک وارد نمی آید.

اثبات نسق کار اسانی نیست فرض بر این است که این زمین در تصرف خاص اقوام شماست و در آن کشاورزی کرده اند که ادعای نسق را از آنان پذیرفته اند شما میتوانید با مراجعه به اداره ثبت و به استناد مدارکی که مالکیت شما را اثبات میکند از اداره ثبت به استناد سند همسایه گان مجاور در خواست تحدید حدود مساحت و سپس درخواست صدور سند نمایید