صاحب چک شکایت خیانت در امانت کرده، هیچ رسیدی از من ندارند، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #63906528

سلام و خسته نباشید
بنده از شخصی طی یک توافق لفظی بابت انجام کاری که چه بشود چه نشود تعداد ۳ فقره چک حامل به تاریخ یک روز که صاحب چک شخص دیگری بود دریافت کردم.
در موعد چک به دلیل نبودن موجودی چک برگشت خورد
بنده نیز درخواست اجراییه کردم و توقیف ملک صاحب چک رو گرفتم
الان صاحب چک شکایت خیات در امانت کرده
هیچ رسیدی از من ندارند و من هم طی توافق لفظی چک رو از شخص دوم گرفتم و گمان میکنم اون شخص هم الان زیر حرفش بزنه و پشیمون شده
در حال حاظر شکایت در شورای حل اختلاف هست
سوال بنده اینه که به نظر شما جریان و نتیجه به چه صورت خواهد شد؟
آیا بنده محکوم میشوم؟یا....
ممنون از جواب و وقتی که گذاشتین.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعای خیانت در امانت از سوی صاحب چک پذیرفته نیست مگر اینکه طبق مدارک و مستندات مدلل ادعای خود را اثبات نماید

چنانچه دلیل و مدرکی جهت اثبات امانی بودن چک ارائه نشود ، با انکار شما شکایت رد خواهد شد

سلام . اثبات شکایت خیانت در امانت نیاز به قرارداد مکتوب یا شهود و .... دارد صرف شکایت مثبت چیزی نیست

اگر صادر کننده چک ادعای امانی بودن چک را دارد ،ایشان بایستی این امر را در دادگاه اثبات نمایند. از جمله دلایل اثبات ادعا،استماع شهادت شهود می تواند باشد

سلام مدعی خیانت در امانت چک باید دلایل محکمه پسند از جمله داشتن رسید یا گواهی گواهان ارایه دهد ضمن اینکه نوع خیانت در جرم محرز گردد.

با سلام
مدعی خیانت در امانت باید امانی بودن چک را با دلیل ثابت کند در غیر این صورت دعوای ایشان محکوم به رد می باشد .

با سلام
اصل بر حقانیت شماست و اگر صادر کننده چک ادعای امانی بودن چک دارند ایشان بایستی این امر را در دادگاه اثبات نمایند