شکایت استرداد طلاجات امانی کرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۷۲ #63901479

باسلام و خسته نباشید . ممنون از اینکه وقت میزارید . همسر خواهرم سال۹۳, ۸ میلیون تومان طلای ۱۸ عیار بعنوان شرط عقد برای خواهرم خریده که همراه ۲ میلیون طلای پدری پشت سند ازدواج ثبت شده و در طی این ۵ سال زندگی مشترک خواهرم تمام این طلاها رو خرج زندگی مشترکشون کرده براش تلویزیون خریده مقداریشم داده همسرش باهاش ماشین خریده . ۷ تا النگو داشته به وزن ۳۶ گرم که پارسال با مادرم رفته طلا فروشی با ۷ تا دیگه به همون وزن عوض کرده و چند روز بعدشم رفتن برای دخترش یه تکپوش از همون مغازه خریدن اصل فاکتورهاشم داره اون موقع همسرش فاکتورهارو از جیب خواهرم بر میداره میره ازشون کپی میگیره الان که بینشون اختلاف پیش اومده رفته با دو برگ کپی دیگه به اسم خودش که خواهرم میگه برای مادرش خریده برده دادگاه از خواهرم شکایت استرداد طلاجات امانی کرده . ممنون میشم راهنمایی کنید چکارکنیم حقیقتو ثابت کنیم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه در سند ازدواج به عنوان مهریه مکتوب و تلقی گردیده که مایملک و جزو مهریه زوجه هست و قابلیت وصول و شکایت ندارد در غیر اینصورت اگر در قالب هبه باشد امکان استرداد وجود دارد.

اگر شرط عقد نکاح بوده که متعلق به زوجه است .اگر هدیه بوده قابل استرداد می باشد .

باسلام واحترام اگر ثابت بشه برای مهریه بوده به عنوان مهریه لحاظ میگردد درغیر اینصورت باید برگردانده شود البته اگر به عنوان هدیه نیز باشد هدیه همسر استرداد میشود