چه اقدامی میتوانیم انجام بدیم باتوجه به اینکه قرارداد داریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۱ #63895177

سلام پدر اینجانب سال ۱۳۶۶زمینی خریده ۵هزار متر با قرارداد لازم به ذکر این زمین پلاک ثبتی دارد و در اداره ثبت ،ثبت شده متاسفانه سند نزدن سال ۱۳۸۰ستاد فرمان به تملک خود در آورده و بخشی از زمین را به اداره دیگه ای واگذار کرده.
و درمورد واگذاری بخشی از زمین چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما قانون می توانید درخواست خود را ثبت نمایید اگر چه موضوعی شما نیاز به بررسی دارد و باید مدارک شما بررسی شود

سلام مبنای مالکیت ستاد اجرایی، رای دادگاه‌ (ویژه رسیدگی به دعاوی اصل ۴۹) هست. در ابتدا باید نسبت به رای دادگاه در این خصوص اعتراض ثالث کنید و الغای آن را تقاضا کنید. سپس می‌توانید برای اعلام بطلان معامله بعدی اقدام قضایی کنید.

به استناد مدارک ابطال نقل وانتقالات را مطرح نمایید نیاز به بررسی مدارک دارد

با درود میتوانید دادخواست دهید چون قولنامه دارید

باسلام
با استنا دبه قولنامه اقدام نمایید