با توجه به اینکه از ایشان فیلم تصویری که در آن گفته این ملک بابت تضمین است و بعد از پرداخت اقساط به بنده باز می‌گردد و صداهای ضبط شده دارم، میتوانم ادعای خود را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۰ #63867298

بنده به دلیل مشکل مالی شدید مجبور به ربا شدم و یک ملک را با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل به شخصی دادم الان با توجه به سر رسید اقساط و عدم توانایی مالی بنده ملک را دارد می‌برد
اکنون سوال اینجاست
با توجه به اینکه از ایشان فیلم تصویری که در آن به صراحت گفته می‌شود این ملک بابت تضمین است و بعد از پرداخت اقساط ملک به بنده باز می‌گردد و دوم اینکه صداهای ضبط شده دارم
و سوم اینکه شهود نیز دارم
و چهارم اینکه ایشان هرگز به داخل ملک نرفته و آن را رویت نکرده
و پیامک هم از ایشان دارم
و سفته هم به مبلغ اقساط به ایشان داده ام و کپی برابر اصل آن نزد بنده میباشد
فلحال با این شرایط می‌توان ادعای خود را در خصوص ربوی بودن اثبات کنم؟
و درخصوص معامله ربوی چه شکایتی باید انجام داد حقوقی یا کیفری؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فارغ از قدرت دلایل شما برای اثبات اتهام، در صورت عدم احراز شرایط اضطرار شما نیز به مجازات مربوطه محکوم خواهید شد.

آیا ملکی که به شخص دادید دارای سند بود ؟ سند به نام شما بوده ؟ چطوری انتقال دادید با قولنامه یا محضری ؟ پرینت واریزی های خودتون به حساب اون شخص رو دارید ؟ مبلغ واریزی شما در حد ارزش ملک بود ؟ اگر این مدارک رو دارید دعوی حقوقی بهتر به نتیجه می رسید چون شکایت کیفری ربا برای بعضی از قضات قابل توجیه نیست

با سلام دو راه دارید شکایت کیفری ربا و حقوقی ابطال معامله به لحاظ ربوی بودن.

برای شکایت ربا در صورتی که نتوانید اضطرار خود را اثبات کنید شما نیز مجرم و مجازات خواهید شد

میتوانید دادخواست ابطال مبایعه نامه و وکالتنامه بدلیل ربوی بودن معامله را بکنید

بستگی به دفاعیت شما و همینطور مدارکتون داره ممکنه اضطرار شما برای قاضی ثابت نشه و خودتون مجازات بشید

درود بر شما، این مدارک البته برای اتهام کافی نیست، لکن عنایت داشته باشید که اگر ربا اثبات گردد و اضطرار شما خیر، شما نیز به مجازات محکوم خواهید شد.