آیا شوهرم میتواند ملک خود را به نام من بزند درصورتی که به کسی دیگر وکالت داده است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۹ #63865373

سلام شخصی از شوهرم به زور وکالت تام گرفته آیا شوهرم میتواند ملک خود را به نام من بزند درصورتی که به کسی دیگر وکالت داده است؟
با سندالمثنی چطور؟؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله مگر حق انتقال توسط خود را ساقط کرده باشد.

با سلام در صورتی که خود موکل کار مورد نظر را انجام دهد با وجود وکالت بلا عزل مشکلی پیش نمی آید در ثانی که با توجه به اینکه وکالت اکراهی بوده است می توان وکالت بلاعزل را رد کرد

سلام
چون وکالت یکی از عقود جایز است لذا در صورتی که شوهرتون اقدام به فروش نماید وکالت منفسخ میگردد

سلام .با انجام مورد وکالت قبل از اقدام وکیل وکالت منتفی است و منعی جهت انتقال توسط مالک قبل از انجام مورد وکالت وجود ندارد

اگر منظور وکالت بلاعزل است و در آن وکالت فروش داده و کلیه امورات را واگذار کرده همون وکالت بلاعزل معروف و مشهور. شوهر شما نمی تواند مجدد به شما وکالت دهد مگر در دادگاه اکراه رو ثابت کند و وکالت داده شده را باطل کند

موکل خود می‌تواند کاری ک برای آن ب شخص دیگری وکالت داده انجام دهد(مورد وکالت)و اعطای وکالت ب شخصی حق و اختیار اعمال مورد وکالت را از موکل سلب نخواهد کرد بنابر ایشان در انتقال ملک ب شما مخیر هست

با سلام بله مگر از خود ساقط کرده باشد