در صورتی که زوجه مانع از ورود همسر خود به منزل شود؛ چه شکایتی میتوان نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۵۱ #63860298

با سلام .
اگر ذوجه مانع از ورود همسر به منزل شود و همسر بخاطر ابروی خود جلوی همسایگان از اوردن کلید ساز به محل خوداری کند و به مدت دوهفته سرگردان و اواره شود و از خجالت به منزل بستگان نرود ذوجه که نقطه ضعف همسر را ابرو میداند با فرستادن اسباب اساسیه همسر به ادرس خانواده باعث تخریب شخصیتی و ابروی همسر شود حکمش چیست ذوج چه شکایتی میتواند از ذوجه کند؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست عدم تمکین علیه ایشان مطرح نمایید

اگر منزل متعلق به زوج باشد دعوا و شکایت ممانعت از حق میتواند مطرح گردد

سلام
می توانید دادخواست عدم تمکین دهید.اگر منزل به نام شما باشد قبل از آن با ارسال اظهارنامه تمکین را از ایشان مطالبه کنید

اگر منزل به نام شما(زوج)باشد عدم تمکین به حساب میاید و میتوانید علیه همسرتان در دادگاه شکایت نمائید.

بابت ممانعت از ورود ،دعوای تمکین اقدام فرمایید همچنین میتوان مراتب( اعتراض تمکین )خود را در یک اظهار نامه به همسر ابلاغ نمایید