ایا دادخواست اعسار مانع از طلاق از جانب زوجه میشو‌د؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۲ #63825806

با سلام
همسرم به مدت ۴سال به من هیچ گونه نفقه ای نداده است و محکوم به نفقه ی معوقه و جاری شده است در حال حاضر دادخواست اعسار زده است ایا با وجود دادخواست اعسار ایشان میتوانم طلاق بگیرم؟ناگفته نماند پرونده ی اجرای احکام ان را نیز تا حدودی پیگیری کرده ام؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خرید تا زمانی که در خصوص اعسار تعیین تکلیف نشود اقدامی نمی توان انجام داد

با سلام
طبق بند یک شروط ۱۲ گانه ضمن عقد ، استنکاف شوهر از دادن نفقه زن به مدت شش ماه به هر عنوان و عدم امکان الزام او به تائید نفقه و همچنین در موردی که شوهر سایر حقوق واجبه زن را به مدت شش ماه وفا نکند و اجبارا ایفا هم ممکن نباشد .

میتوانید با استناد به تاخیر بیش از ۶ ماه در پرداخت نفقه تقاضای طلاق نمائید .

با سلام و احترام به استحضار می رساند در خصوص سوال شما اعسار یا عدم اعسار زوج تاثیری در تقاضای طلاق به جهت عدم پرداخت نفقه ندارد پس شما می توانید با عنایت به اینکه اگر حداقل ۶ ماه پرداخت نفقه از سوی زوج صورت نگرفته باشد و حکم قطعی صادر شده باشد و اجرایی صادر شده باشد و ایشان پس از این اقدامات هیچگونه پرداختی بابت نفقه نداشته باشند امکان صدور حکم طلاق موجود است

شما مستند به حکم دادگاه درخصوص نفقه حق طلاق را برای شما ایجاد کرده .و هیچ ارتباطی با اعسار زوج ندارد .
مهم شرایط عسر وحرج شماست که با پرداخت نکردن نفقه برای شما ایجاد شده .ومشکلی برای طلاق شما میش نخواهد آمد

سلام طبق قانون اگر زوج حداقل ۶ماه به صورت مستمر نفقه پرداخت ننماید، زوجه میتواند به همین دلیل دادخواست طلاق بدهد

با سلام
طبق نکاحنامه عدم پرداخت شش ماهه نفقه برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند و شما با حکم قطعی نفقه می توانید اقدام به طلاق کنید و ارتباطی به پذیرش اعسار وی ندارد